Рейтинг@Mail.ru
Помощь по сайту
Войти
Нажми на картинку,
чтобы присоединиться
Нажми на картинку,
чтобы покинуть
 
Сообщество: Делимся рецептами
я ищу мнение
Оля Пастух

Хай завжди будуть мами!

Такий смердючий кунжут!

Вирішила я підсмажити кунжут, він же сезам, для тістечок. За рецептом, оригінальні такі мали б бути, хрусткі...

Дівчата, як же кунжут став смердіти при нагріванні! Не можу вам передати! Це була суміш смороду, схожого на палене пір"я і гидкий сигаретний дим. 

Годину вікно в кухні було відкрите, якщо не більше. Ледве трохи вивітрилось. Залишки перебила ароматом ладану.

Що ж кунжутом?! 

Його можуть чимось обробляти проти комах? Бо інших варіантів не маю.

  •  

    Oля Чумaк
    Навіть не знаю. Може це він сам по собі так і смердить при обжарюванні?)
     
    ok
  •  

    Наталка Гура-Корецька
    Запах кунжуту,що смажиться сильний,але приємний,так що думаю,з вашим щось не так.В кращому випадку він вже зіпсувався і прогорк.Я б не ризикнула його їсти
     
    ok
  • мнение

    Tanya Kur
    Олю, він зіпсований, на жаль (( Кунжут дуже швидко псується
     
    ok
  •  

    Оля Пастух
    Головне, що коли сирий - не чути того запаху. От купуєш - і нема як розрізнити
     
  •  

    виктория
    Ого, не знала, что такое может быть... сама иногда держу в голове идею с декором из кунжута. Теперь буду знать, что лучше не экспериментировать.
    Хотя... это же семечки, должны приятно пахнуть... жаль.
     
    ok

Напиши свой комментарий

Я делюсь:

Написать друзьямВ дневник
Опубликовать
всем друзьям
всем друзьям