Войти
Нажми на картинку,
чтобы присоединиться
Нажми на картинку,
чтобы покинуть
 
я ищу мнение
Оля Пастух

Пусть всегда будут мамы!

Причина отруєння може ховатись не в самих продуктах ))

Колись я маринувала зелені помідорчики, а пропорцій точно не пам"ятала. Хто шукає, той знаходить! І я знайшла:

 

Для приготування фаршированих  часником зелених помідорів робимо порізи в різних  місцях по колу помідора. (поріз по колу! Ну прям як в деревообробній промисловості)

В ці порізи встромляємо тоненько порізаний чесночек. Виходить на середньому помідорі штук 4-5 порізів. На дно чистих банок укладаємо трошки хрону, кропу, петрушки, а наверх щільно укладаємо помідори. Заливаємо гарячим розсолом, який готуємо так: на 3  1-літрові банки беремо 1 літр води, 1 скл. піску (якщо нема, можна замінити гіпсом),

 1 стол з горочкой солі, (стіл без гори не підходить)

 5 скл. 9% уксусу. (більше, ніж самої води!) 

Потім, як залили, банки стерилізуємо їх у великій каструлі на паровій бані

1-літрові – 10-15 хв, 2-х літрові – 20 хв. Увага! В ході стерилізації розсіл трошки помутніє. Закатуємо і, закутавши, ставимо наверх дном.

Признаюсь, якби не машинний переклад лінивих "кулінарів", рецепт був би досить непоганий. Розшифровую:

стол з горочкой - столова ложка з гіркою, повна.

5 скл. уксусу - 5 ст.л./столових ложок оцту.

1 скл. піску - цукру.

порізи по колу - словами передати важко. Якби не бачила, як це виглядає, не здогадалась би.

А виглядає просто (як м"ячики полосаті) 

помідор

 Запрошую на дегустацію!

  •  

    Кристина MamaTina
    а чего так статья называется.. кто-то отравился?
     
    ok
  •  

    ♥ ♥ЯГІДК@ ♥
    ага,интересно?
     
  •  

    Кристина MamaTina
    мож это глюк?
    я заметила,что многие когда добавляют фотки-у них одинаково альбом называется- "свадьба"..хотя фотки разные
     
    ok
  •  

    ghghghghghghghg ghghghghgghghghghghghgh
    Все я понял о чем Оля. правильно. Она говорит о том, что иногда так написаны рецепты, что больше похоже на какойто МК по дизанй, а не достатьчно интересный и вкусный рецепт.
     
    ok
  •  

    Оля Пастух
    Закрутила я зелені помідори без порад згаданого рецепту.
    І на фото видно, що в банках помідори надрізані не ПО КОЛУ, а повздовжні РІВНОВІДДАЛЕНІ три-п"ять надрізи.
    По-друге, піску не додавала, а цукор
    По-третє, стіл з гіркою солі не шукала, вистачило столової ложки
    По-четверте, 5 склянок оцту явний перебір
    Тому і написала, причина отруєння може ховатись не в самих продуктах, а в неправильних рецептурах (в даному випадку інтернетних).
    Добре, що на СМ ми ділимося перевіреними особисто рецептами
     
    ok

Напиши свой комментарий

Я делюсь:

×

Site title

site-domain.com
The best site i've ever seen!
Опубликовать