Рейтинг@Mail.ru
главная Сообщества Хобби для мам (курсы, тренинги) Причина отруєння може ховатись не в самих продуктах ))
Оля Пастух
   2267

Причина отруєння може ховатись не в самих продуктах ))

Колись я маринувала зелені помідорчики, а пропорцій точно не пам"ятала. Хто шукає, той знаходить! І я знайшла:

 

Для приготування фаршированих  часником зелених помідорів робимо порізи в різних  місцях по колу помідора. (поріз по колу! Ну прям як в деревообробній промисловості)

В ці порізи встромляємо тоненько порізаний чесночек. Виходить на середньому помідорі штук 4-5 порізів. На дно чистих банок укладаємо трошки хрону, кропу, петрушки, а наверх щільно укладаємо помідори. Заливаємо гарячим розсолом, який готуємо так: на 3  1-літрові банки беремо 1 літр води, 1 скл. піску (якщо нема, можна замінити гіпсом),

 1 стол з горочкой солі, (стіл без гори не підходить)

 5 скл. 9% уксусу. (більше, ніж самої води!) 

Потім, як залили, банки стерилізуємо їх у великій каструлі на паровій бані

1-літрові – 10-15 хв, 2-х літрові – 20 хв. Увага! В ході стерилізації розсіл трошки помутніє. Закатуємо і, закутавши, ставимо наверх дном.

Признаюсь, якби не машинний переклад лінивих "кулінарів", рецепт був би досить непоганий. Розшифровую:

стол з горочкой - столова ложка з гіркою, повна.

5 скл. уксусу - 5 ст.л./столових ложок оцту.

1 скл. піску - цукру.

порізи по колу - словами передати важко. Якби не бачила, як це виглядає, не здогадалась би.

А виглядає просто (як м"ячики полосаті) 

помідор

 Запрошую на дегустацію!

ответитьзадать вопрос
Смайлы
Добавить фото
5 комментариев
Кристина MamaTina
1 мальчик
а чего так статья называется.. кто-то отравился?
Смайлы
Добавить фото
♥ ♥ЯГІДК@ ♥
2 мальчика
ага,интересно?

{ $nifTest}